Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.


ЗНАЧАЈ ПОХАЂАЊА ПРИПРЕМНЕ НАСТАВЕ И УТИСЦИ СТУДЕНАТА


Досадашње искуство показује да су на пријемном испиту бољу успешност показали полазници овог програма, а циљ ФТН је да се поред омогућеног стицања знања, кандидатима олакша приступ пријемном испиту подстицањем самопоуздања и елиминације треме пред важан догађај као што је упис на факултет. Ово је 12. генерација матураната којима је омогућена бесплатна припремна настава на ФТН у Чачку и до сада је похађало око 3.600 кандидата из више градова.

  

 

  

— Долазим из Фоче и за ФТН сам сазнао када су професори факултета долазили у нашу школу. Свидело ми се на први поглед и одлучио сам да почнем да се спремам. Планирам да упишем информационе технологије, јер сам увек волео информатику и рачунаре. Нисам похађао припремну наставу због удаљености али сам све за припрему преузео са сајта факултета. Овај пробни пријемни ће ми значити да бих проверио своје знање и упознао се са процедуром — рекао је Дражен Пљеваљчић из Фоче.