Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Обука наставника за извођење наставе на енглеском језику (English as a Medium of Instruction)

Фондација Темпус, четврту годину за редом, путем пројекта подржаног од стране амбасаде Сједињених Америчких Држава (САД) у Београду, објављује јавни позивза обуку наставника за извођење наставе на енглеском језику (English as a Medium of Instruction) на четири највећа државна универзитета у Србији: Универзитету у Београду, Универзитету у Новом Саду, Универзитету у Нишу и Универзитету у Крагујевцу. Обука је намењена наставном кадру на горенаведеним универзитетима, односно факултетима чланицама, који поседују знање енглеског језика на нивоу Б2 у складу са скалом Заједничког европског оквира за живе језике (Common European Framework of Reference for Languages – CEFR).
Обука није усмерена на подизање општих језичких знања и компетенција, већ на унапређење квалитета наставе на енглеском језику применом иновативних метода прилагођених међународном окружењу (рад са страним студентима, излагања на међународним конференцијама и сл.).
 
Учешће у обуци је бесплатно, а по завршетку обуке, свим полазницима који положе завршни тест биће додељен сертификат који издаје Фондација Темпус.