Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Студенти ТФ-а успешно завршили летњу школу програмирања EdIT12

1. 08. 2012

Летња школа програмирања EdIT (Education for Innovative Thinkers) је завршила двонедељни програм рада у Крагујевцу.

Полазници летње школе у Крагујевцу радили су на пројекту "Покрени Keno igru na Facebook-у", у оквиру коге су имали задатак да применом HTML5 технологије развију функционалну верзију популарне казино игрице преко Facebook налога.

За најбоље су проглашени чланови тима “KENOLIT“ чији је лидер био Дејан Славковић, студент четврте године студијског програма Техника и информатика - Академски инжењер информатике.

 

edit

 

Све награде и дипломе уручене су током церемоније затварања у петак 13. јула, када су представљени и пројекти настали у току овогодишње EdIT школе. Међу полазницима школе био је и Милош Сантрач, студент треће године студија на студијском програму Информационе технологије.

Студент Дејан Славковић има само позитивне утиске: "Једно велико искуство пре свега. Практично смо применили већину ствари које смо учили и имали прилику да видимо како се ради у једној великој фирми као што је ComTrade. Нисмо се бавили искључиво програмирањем, већ смо учествовали у комплетном процесу развоја једног великог софтверског производа. Упознали смо занимљиве људе истих интересовања, тако да само могу да пропучим и осталим колегама да се пријаве следеће године".

 

Детаљне информације на адреси летње школе.