Факултет техничких наука у Чачку Универзитетa у Крагујевцу - ФТН Чачак - Добродошли
x
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да прихватате нашу политику приватности. Прихватам


Почело пријављивање за бесплатну припремну наставу

28. 01. 2013

На Факултету техничких наука у Чачку почело је пријављивање кандидата који ће похађати  бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита за упис у прву годину основних академских и интегрисаних академских студија.

Припремна настава из математике, физике, основа електротехнике, информатике и организације одржаваће се суботом и намењена је ученицима 4. разреда гимназија и средњих стручних школа. За сваки од понуђених предмета предвиђен је одређени фонд часова, а по завршеној наставибиће организована провера знања. Као и претходних година, настава ће се одржавати суботом и изводиће је професори и асистенти факултета.

- Интересовање за припремну наставу је сваке године све веће, а успешност кандидата на пријемном је на завидном нивоу. Желимо да се будући студенти добро припреме за пријемни, да упознају своје професоре и асистенте као и амбијент у коме ће  студирати- каже др Милан Плазинић, продекан за наставу ФТН у Чачку, изражавајући задовољство због све веће заитересованости матураната за студије на овом факултету.

 

Пријављивање кандидата за бесплатну припремну наставу траје до 28. фебруара и обавља се електронски посредством сајта Факултета техничких наука у Чачку.

 

На ФТН  будући бруцоши могу се определити за један од шест студијских програма основних академских и интегрисаних академских студија у трајању од 3, 4 или 5  година.