Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Почело пријављивање за бесплатну припремну наставу

28. 01. 2013

На Факултету техничких наука у Чачку почело је пријављивање кандидата који ће похађати  бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита за упис у прву годину основних академских и интегрисаних академских студија.

Припремна настава из математике, физике, основа електротехнике, информатике и организације одржаваће се суботом и намењена је ученицима 4. разреда гимназија и средњих стручних школа. За сваки од понуђених предмета предвиђен је одређени фонд часова, а по завршеној наставибиће организована провера знања. Као и претходних година, настава ће се одржавати суботом и изводиће је професори и асистенти факултета.

- Интересовање за припремну наставу је сваке године све веће, а успешност кандидата на пријемном је на завидном нивоу. Желимо да се будући студенти добро припреме за пријемни, да упознају своје професоре и асистенте као и амбијент у коме ће  студирати- каже др Милан Плазинић, продекан за наставу ФТН у Чачку, изражавајући задовољство због све веће заитересованости матураната за студије на овом факултету.

 

Пријављивање кандидата за бесплатну припремну наставу траје до 28. фебруара и обавља се електронски посредством сајта Факултета техничких наука у Чачку.

 

На ФТН  будући бруцоши могу се определити за један од шест студијских програма основних академских и интегрисаних академских студија у трајању од 3, 4 или 5  година.