Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

На ФТН почела бесплатна припремна настава за пријемни

20. 03. 2013

У суботу, 16. марта на Факултету техничких наука у Чачку почела је бесплатна припремна настава за матуранте гимназија и средњих стручних школа који се припремају за полагање пријемног и упис на Факултет. За похађање наставе из једног, од пет понуђених предмета до сада се пријавило око 260 кандидата из Чачка, Краљева, Горњег Милановца, Ужица, Ивањице и других места, а наставу изводе наставници и асистенти Факултета.

Полазнике припремне наставе поздравио је др Милан Плазинић, продекан за наставу на ФТН, који је у име Факултета матурантима пожелео успех у предстојећем раду, осврнуши се на одличне резултате полазника остварене на пријемном испиту у претходним годинама.

 

pripremna 2013

 

Ово је пета година за редом, да се на Факултету техничких наука у Чачку организује припремна настава за матуранте, који похађају наставу из математике, физике, основа електротехнике, информатике и организације.