Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Школа пословних вештина на ФТН

22. 02. 2016

У оквиру пројекта „Школа пословних вештина“ за студенте завршних година Инжењерског менаџмента Факултета техничких наука у Чачку одржан је први сет предавања и  радионица које имају циљ да се студенти едукују и што боље припреме за рад после завршеног факултета.

У оквиру сарадње Студентске уније Електротехничког факултета у Београду и Факултета техничких наука у Чачку будућим дипломираним инжењерима менаџмента су представљене пословне вештине које ће им користити у будућој професионалној каријери као што су лидерство, тимски рад, пословна етика, односи с јавношћу, односи међу људима. Предавачи су реномирани стручњаци из Србије и иностранства из   релевантних области, а пројекат је подржан од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије, Града Београда уз партнерство са Америчком амбасадом у Београду.

 

Skola vestina

 

У оквиру „Школе пословних вештина“ предвиђено је да студенти инжењерског менаџмента ФТН стекну практична знања која су им потребна за писање бизнис плана и писање пројеката, јавни наступ и друге пословне вештине које ће им омогућити да се што боље и ефикасније уклопе у друштвено, социјално и пре свега пословно окружење. У циљу побољшавања положаја младих, студентима ће у наредном периоду, поред осталог, бити представљене могућности за коришћење стипендија од стране домаћих и иностраних институција и компанија.