Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Посета наставника факултета универзитету Политехника из Темишвара у оквиру Еразмус+ програма мобилности

30. 06. 2017

У оквиру Еразмус+ програма мобилности наставника и студената Универзитета у Крагујевцу и Универзитета Политехника из Темишвара у периоду од 19.06. – 26.06. 2017. године на Факултету за електротехнику и енергетику Универзитета Политехника из Темишвара у својству гостујућих наставника боравили су проф. др Радојка Крнета и др Марко Росић, доцент.

У току боравка наставници Факултета техничких наука посетили су низ лабораторија и изузетно атрактивни EXPERIMENTARIUM у коме је смештена веома богата поставка експеримената које користе студенти Универзитета Политехника и Западног Универзитета и ученици средњих школа. Обилазак савремене Универзитетске библиотеке смештене у модерном архитектонском здању је оставио дубок утисак на наша два наставника.

 

Фото галерија

 

У e-Learning центру наставници ФТН одржали су презентацију NeReLa пројекта и удаљених експеримената који су реализовани на Факултету техничких наука у Чачку, а покренуто је и више иницијатива за међусобну будућу сарадњу високообразовних установа.