Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Компанија НИС подржала пројекат ФТН

5. 03. 2018

У оквиру свог програма друштвене одговорности Компанија НИС је на конкурсу „Заједници заједно“ 2017. године, подржала пројекат Факултета техничких наука у Чачку у вредности од 1,5 милиона динара, а који се односи на повећање енергетске ефикасности зграде ФТН заменом старих металних прозора алуминијумским прозорима.

Како би допринела развоју и унапређењу квалитета живота у локалној заједници у којој послује, Компанија НИС је подржала програм ФТН из области екологије и заштите животне средине који има циљ да се самањењем потрошње енергије за загревање простора ове високообразовне установе побољшају услови за рад студената и запослених на ФТН.

 

Реализација програма о применимера енергетске ефикасности на ФТН утицаће на смањење потрошње угља за грејање и емисије продуката сагоревања што ће допринети повећању квалитета ваздуха за кориснике стамбених, образовних и спортско-рекреативних објеката у зони у којој је смештена зграда факултета.

 

Почетак радова на факултету очекује се у априлу 2018. године, а поступак јавне набавке је у току.