Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.


ФТН на Сајму образовања „ИНДЕКС 2020“

8. 03. 2020

Факултет техничких наука учествовао је на овогодишњем 16. Сајму образовања „Индекс 2020“. Чачански матуранти имали су прилику да се на једном месту информишу о студијским програмима, начину студирања, предстојећем пријемном испиту и другим појединостима у вези уписних активности. Заједничко за већину младих људи било је питање какве су могућности запошљавања са знањима и звањима која буду стекли на факултету. Са средњошколцима  је разговарала декан ФТН проф. др Данијела Милошевић, професори, асистенти и студенти који су на сајму представљали тим ФТН.

Поједине школе организовале су групни долазак на сајам, а будући студенти су рекли да им овај вид представљања студијских програма значи како би добили што више информација о студијским програмима и условима студирања. Сајам образовања, који традиционално организује Туристичка организација Чачка у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Школском управом Моравичког округа и Националном службом за запошљавање, званично је отворио помоћник градоначелника Владан Милић.