Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Пријемом бруцоша на Факултету техничких наука у Чачку почела нова школска година

26. 09. 2022

У понедељак 26. септембра 2022. године на Факултету техничких наука у Чачку почела је нова школска година за 295 студената основних академских и 205 студената основних струковних студија.

Традиционални пријем бруцоша ове године организован је по студијским програмима за студенте 48. генерације академских и 63. генерације струковних студија. Бруцоше су дочекали чланови деканског колегијума ФТН у Чачку,  руководиоци студијских програма, професори, асистенти и сарадници, као и старије колеге из Студентског парламента.

У поздравном обраћању руководиоци студијских програма бруцошима су пожелели добродошлицу  и изразили задовољство одабиром ФТН у Чачку као места на ком ће се школовати, стицати нова знања и вештине, али и нове пријатеље. Професори истичу да чланови колектива Факултета техничких наука у Чачку сваке године раде на унапређењу студијских програма, опреме и ресурса како би својим студентима омогућили  знање које је конкурентно на тржишту рада.
Представници Студентског парламента овом приликом бруцошима су говорили о могућностима студентског организовања,  подршци млађим колегама у оквиру пројекта „Студент ментор“ и о студентском животу у Чачку.

Након уводног обраћања за студенте прве године основних академских и струковних студија почела су и прва предавања у овој академској години.