Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржан Дан отворених врата Факултета техничких наука у Чачку

30. 01. 2023

Онлајн Дан отворених врата на Факултету техничких наука у Чачку одржан је претходног викенда и то је био први сусрет матураната са професорима и асистентима ФТН Чачак у овој години. На видео-конференцији професори и асистенти Факултета будућим студентима представили су дванаест студијских програма, шест  основних академских и шест студијских програма основних струковних студија.

 

 

 

 

 

Матуранти су имали прилику да чују нешто више о студијама на Факултету,  могућностима запослења након завршених студија, о условима уписа и предуписним активностима,  мобилности студената ФТН Чачак, ваннаставним активностима и о студентском животу. Након презентације, матурантима је омогућено да постављају питања и тако реше недоумице у вези са уписом на факултет. 

 

 

 

На крају ове видео-конференције професори су  заинтересоване кандидате позвали да се пријаве за бесплатну припремну наставу, која ће се реализовати од средине фебруара и одржаваће се сваке суботе.