Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Успешна презентација ФТН Чачак на манифестацији „Индекс 2023“

22. 02. 2023

Факултет техничких наука у Чачку успешно се представио будућим студентима на манифестацији „Индекс 2023“ у Културном центру Чачак. Ова традиционална манифестација окупила је представнике универзитета, факултета и високих школа из целе Србије у циљу упознавања матураната са могућностима за наставак школовања.

 

Mатуранти из Чачка и околине имали су прилику да се упознају са образовним могућностима на Факултету техничких наука у Чачку, као и са могућностима запослења након дипломирања. Представници Факултета разговарали су са будућим матурантима о предуписним активностима и позвали их да се пријаве за бесплатну припремну наставу која почиње 4. марта 2023. године на Факултету техничких наука у Чачку.

 Ово је била прилика да се посетиоцима представи рад Факултета и покаже колико је образовање које се стиче на овом факултету признато у земљи и свету. Велики број матуранта је већ одабрао Факултет техничких наука у Чачку као своју будућу академску институцију.