Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Посета студентима запосленим у компанији „BREZNA“

6. 11. 2023

 Посета студентима запосленим у компанији „BREZNA“

Након завршеног програма стручног усавршавања под називом „Level up“, дванаест студената ФТН у Чачку добило је посао у компанији BREZNA.  Руководство ФТН у Чачку на челу са деканом проф. др Данијелом Милошевић и  продеканом за финансије и сарадњу са привредом проф. др Снежаном Драгићевић, обишло је канцеларију компаније и студенте који су у претходних неколико месеци похађали програм стручног усавршавања и радили на пројектима из иновативних области  информационих технологија.

 

 

Изразивши задовољство због успеха целокупног пројета осмишљеног у намери да се поред знања која се стичу на факултету стекне и драгоцено искуство као и да студенти учествују у значајним пројектима, власник компаније BREZNA, Дејан Вукосављевић, захвалио се руководству ФТН-а у Чачку на подршци коју су имали од самог почетка сарадње.

 

Студенти који су потписали  уговоре о раду, раде на пројектима из области софтверских робота, развоја веб апликација, вештачке интелигенције, машинске интелигенције, машинског учења и рударења података.