Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Наставак промотивних активности на Факултету техничких наука

14. 02. 2024

Факултет техничких наука у Чачку су у среду, 14.02.2024. год. посетила три одељења Техничке школе из Чачка. Два одељења су са смера електротехничар енергетике, а једно са смера сервисер термичких уређаја. Они су у пратњи свог професора заинтересовано пратили низ активности које су организоване како би им се приближио студентски живот који их ускоро очекује.
 
 
Ученици су најпре у великом амфитеатру слушали интересантно предавање о историји факултета и упознали се са професорима и асистентима. Затим су посетили рачунарску учионицу, свечану салу и лабораторију за електротехнику и електронику.
 
 
Матуранти су се информисали о студијским програмима које факултет нуди као и са бројним другим активностима. Највише су их занимале уписне активности, тако да им је наглашено да искористе могућност похађања бесплатне припремне наставе коју факултет организује за припрему пријемног испита. Показали су интересовање за и за академске и за струковне студије. 
Посета је завршена активним учешћем будућих студената који су имали бројна питања за професоре и асистенте који су им презентовали факултет.