Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Факултет техничких наука у Чачку на манифестацији „Индекс 2024“

28. 02. 2024

Факултет техничких наука у Чачку се 28. фебруара 2024.године успешно  представио будућим студентима на презентацији образовних установа „Индекс 2024“ у Културном центру Чачак. Ова традиционална манифестација окупила је представнике са преко четрдесет универзитета, факултета, академија и високих школа из целе Србије у циљу упознавања матураната са могућностима за наставак школовања.
 
 
Mатуранти из Чачка и околине имали су прилику да се упознају са студијским програмима на Факултету техничких наука у Чачку, као и са могућностима запослења након дипломирања. Представници факултета разговарали су са будућим студентима о предуписним активностима и позвали их да се пријаве за бесплатну припремну наставу која је организована на Факултету техничких наука у Чачку. Средњошколци су показали завидно интересовање за смерове на факултету и пажљиво слушали информације о академским и струковним студијама. 
 
 
Ово је била прилика да се посетиоцима представи рад наше образовне установе и покаже колико је образовање које се стиче на овом факултету признато у земљи и иностранству. Велики број матуранта је већ одабрао Факултет техничких наука у Чачку као своју будућу академску институцију. Сајам образовања им је пружио детаљније информације неопходне у наредном периоду.