Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Студентска размена на ФТН

6. 04. 2016

У среду, 6. априла 2016. год.  приређен je пријем за студенткињу мастер студија Elisabett Ghirardelli са Универзитета у Бреши (Италија), која ће наредна три месеца боравити на ФТН где ће реализовати свој мастер рад.

Сарадња са Унивезитетом у Бреши успостављена је посредством пројекта CEI KEP  "HYdrometeorological Modelling for Environmental Quality Control". Елизабет је асистентима Факултета представила Универзитет на коме студира, студијске програме, а говорила је и о студентском животу у Италији.

 

Фото галерија

 

Говорећи о првом утиску који је стекла на ФТН, Елизабет је изразила захвалност за леп пријем и љубазност професора и запослених и очекивање да ће јој студијски боравак на Факултету у Чачку бити од велике користи за њен мастер рад за који је рекла да ће бити богатији за нова знања која ће стећи на ФТН.

Ово је почетак сарадње са универзитетом из Италије, а очекује се конкурс Erasmus+у оквиру кога ће студенти ФТН имати прилику да конкуришу за студијски боравак у Италији. У циљу стицања нових знања и искустава мобилност студената је веома важна  за студенте чему ће у наредном периоду бити посвећена посебна пажња.