Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Почела припремна настава за пријемни испит за 42. генерацију будућих студената

21. 03. 2016

На Факултету техничких наука у Чачку у суботу 19. марта 2016. године почела је припремна настава  за пријемни испит намењена будућим студентима који ће конкурисати за индекс у школској 2016/2017. години. Наставу из пет предмета: математике, физике, основа електротехнике, информатике и организације пратило је око 300 кандидата из Чачка, Краљева, Ужица, Ивањице и других градова, које је у Великом амфитеатру поздравио декан Факултета проф. др Небојша Митровић и пожелео им успешан рад . У осврту на традицију ФТН, декан Митровић је будућим студентима 42.генерације студената говорио о потенцијалима Факултета, начину рада и  могућностима које имају студенти ФТН.

 

Pocetak pripremne nastave 2016

Фото галерија

 

Бесплатна припремна настава на ФТН се одржава већ осам година и доприноси да будући бруцоши остваре боље резултате на пријемном испиту. По завршетку програма који траје око два месеца планирана је провера знања, а кандидати се могу определити за један од шест студијских програма основних академских и интегрисаних академских студија.