Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Предавање „Системи на чипу за бежичне сензорске комуникације“

18. 03. 2016

Од 14. до 19. марта 2016. године у посети Факултету техничких наука боравио је проф. др Зоран Стаменковић из Института IHP Microlectronics из Франкфурта на Одри. Посета је организована у оквиру пројекта „Аdaptive Wireless Sensor Networks for Environmental and Agricultural Applications,који заједнички реализују Институт IHP Microlectronics и Факултет техничких наука. Том приликом одржан је радни састанак са представницима Агрономског факултета и Института за воћарство. Циљ састанка је био дефинисање могућих оквира сарадње на реализацији овог пројекта као и захтева, који се са циљем унапређења пољопривредне производње, посебно у области воћарства могу поставити при решавању проблема обухваћених пројектом.

У четвртак 17. марта 2016. године професор Стаменковић је за студенте, наставнике и сараднике Факултета одржао предавање под насловом „Системи на чипу за бежичне сензорске комуникације“.