Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Microsoft доделио наставнику ФТН-а статус иновативног експерта за образовање

7. 10. 2016

Kомпанија Microsoft доделила je др Ненаду Стефановићу, наставнику на Катедри за информационе технологије, сертификат за иновативног наставника (Certified Microsoft Innovative Educator). Највиши статус Microsoft иновативног експерта за едукацију (Microsoft Innovative Educator Expert) уследио је након остварених резултата у претходних неколико година и иновирању процеса наставе, учења и колаборације.

 

microsoft1

Свечана промоција у компанији Microsoft Србија

 

Microsoft Innovative Educator Expert (MIE Expert) је ексклузивни програм осмишљен да на глобалном нивоу издвоји наставнике са визијом који користе савремене информационе технологије са циљем ефективнијег учења и остварења бољих резултата. Сваке године компанија Microsoft глобално објављује избор наставника који се истичу својим капацитетом за међусобном разменом идеја и знања, као и испробавањем нових приступа применом нових технологија у оквиру ове глобалне заједнице која је посвећена побољшавању резултата и постигнућа ученика.

Факултет техничких наука у Чачку је један од првих факултета у Србији који је имплементирао најсавременије информационе сервисе за учење, управљање садржајима и документацијом, сарадњу, комуникацију и умрежавање, а студенти и запослени на Факултету техничких наука имају могућност бесплатног коришћења савремених ИТ сервиса које користе водећи универзитети у свету.

 

Microsoft 2

 

MIE експерти блиско сарађују  са компанијом Microsoft како би уводили иновације у образовању и делили своја искуства и знања са колегама и државним секторима за образовање, др Ненад Стефановић је протеклих година активно радио на пројекту увођења ових сервиса и њиховој примени у образовним процесима.

 

Детаљније информације о ФТН Office 365:  http://www.ftn.kg.ac.rs/pages/office365.php.