Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржан 10. меморијални турнир „Александар Аврамовић“

12. 05. 2017

На теренима Спортског центра „Младост“ у Чачку  у четвртак, 11. маја 2017. године одигране су завршне утакмице у малом фудбалу у оквиру 10. Меморијалног  турнира „Александар Аврамовић“, који je организовао Студентски парламент Факултета техничких наука у Чачку. У овогодишњој спортској манифестацији учествовало је 14 екипа, које су чинили студенти Факултета техничких наука, Агрономског факултета и Високе школе техничких струковних студија.

 

Фото галерија

Меморијални турнир

 

Коначни победник овогодишњег турнира је екипа „Три промила“ која је након нерешеног резултата и извођења пенала савладала екипу „Скадарлија“. За најбољег играча турнира проглашен је Александар Чакаревић (ФТН), а за најуспешнијег стрелца Мирко Павловић (ФТН). За најбољег голмана турнира проглашен је Марко Вуковић. Почетак финалне утакмице симболично је почео проф. др Мирослав Бјекић, који је и уручио награде најуспешнијима на турниру.

Према речима председника Студентског парламента Милована Кнежевића, одржавањем ове и сличних спортских манифестација негује се традиција коју су почеле претходне генерације студената ФТН, промовише се здрав стил живота младих и међу студентима се развија пријатељство и тимски дух.

Меморијални турнир се традиционално организује у знак сећања на једног од најбољих студената Електроенергетике Александра Аврамовића, кога је у тренутку изненадне смрти од факултетске дипломе делио само дипломски рад.

 

Фото галерија

Memorijalni turnir