Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Пријемом студената прве године на Факултету техничких наука у Чачку почела нова школска година

2. 10. 2023

У понедељак, 2. октобра 2023. године  уз интонирање химне „Боже правде“  на Факултету техничких наука у Чачку почела је нова школска година за преко 450 студената прве године основних академских и основних струковних студија.

 

 

Традиционални пријем ове године организован је у амфитеатру Факултета за студенте 49. генерације академских и 64. генерације струковних студија. Бруцоше су дочекали чланови деканског колегијума ФТН у Чачку, професори, асистенти и сарадници, као и старије колеге из Студентског парламента.

 

 

 

У поздравном обраћању декан Факултета техничких наука у Чачку, проф. др Данијела Милошевић,  пожелела је  добродошлицу бруцошим и истакла да је мисија факултета да од студената створи професионалце и интелектуалце, најцењеније стручњаке у областима за које се школују и да је колектив ФТН Чачка ту за студенте, да их прати и прилагођава се, како би заједно направили најбоље резултате.

 

Поред декана, присутне су поздравили и продекан за науку и међународну сарадњу, проф. др Небојша Митровић и студент продекан, Милена Николић, упутивши им речи добродошлице и подршке.

 

 

Чланови колектива Факултета техничких наука у Чачку сваке године раде на унапређењу студијских програма, опреме и ресурса како би својим студентима омогућили  знање које је конкурентно на тржишту рада.

Након пријема, за студенте прве године основних академских и струковних студија почела су и  предавања у овој академској години.