Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржана оnline презентација матурантима из Параћина

27. 02. 2024

У склопу промотивних активности Факултета техничких наука у Чачку, у уторак, 27. фебруара одржана је оnline презентација матурантима гимназије из Параћина.
 
 
Ученици из неколико одељења завршних разреда су у присуству својих професора најпре пажљиво слушали релевантне информације о Факултету техничких наука и студијским програмима за које се будући студенти могу определити, а затим су узели активно учешће постављајући питања која их занимају.
Узимајући у обзир да су истакли да су у највећој мери заинтересовани за информационе технологије, презентоване су им све погодности тог студијског програма на нашем факултету, као и свих осталих програма за које су такође показали завидно интересовање. 
Матуранти из Параћина су позвани да искористе могућност бесплатне припремне наставе коју Факултет организује, као и да искористе прилику да провере своје знање на бесплатном пробном пријемном испиту планираном за половину јуна.
Ученицима завршних разреда је представљен начин рада Факултета, организација предавања и вежби, могућност студентске размене, рад студентског парламента као и бројни други садржаји који укључују ваннаставне активности. 
Презентација је завршена у пријатној атмосфери и дискусији представника Факултета техничких наука и гимназије из Параћина, уз договор да би и презентација овог типа могла постати једна од обавезних промотивних активности коју може пратити велики број ученика из места свог боравка.