Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Проширење сарадње Факултета техничких наука и Поморског факултета у Котору

28. 02. 2024

У циљу проширења сарадње два факултета, Факултет техничких наука у Чачку је посетио мр Илија Кнежевић, сарадник у настави на Поморском факултету у Котору.
 
 
Он је боравио у Србији и у нашем граду у оквиру пројекта мобилности Erasmus+. Одржао је састанак са руководством факултета, професорима и асистентима у циљу подизања сарадње нашег и Поморског факултета у Котору на виши ниво.
 
 
После завршених основних студија на смеру поморска електротехника Поморског факултета у Котору, Илија је успешно завршио и мастер студијски програм, модул бродско инжењерство.
Као студент, Илија Кнежевић је провео зимски семестар академске 2021/22. године на Факултету техничких наука у Чачку  на размени у оквиру програма студентске мобилности Erasmus +. У наредном периоду је планирано да одржи предавање за студенте Факултета техничких наука у Чачку како би им из сопственог искуства представио све добре стране студентске мобилности и могућност да буду активни учесници размена.