Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Факултет техничких наука у Чачку постао део програма Microsoft Learn for Educators

4. 06. 2021

У складу са својом стратегијом за унапређење образовних процеса, Факултет техничких наука у Чачку је постао део Мајкрософтовог институционалног програма Microsoft Learn for Educators. Захваљујући материјалима и ресурсима које нуди програм, факултет ће унапредити курикулуме одређених предмета и омогућити студентима да стекну актуелна и практична знања из области информационих технологија.

Као још једна новина, факултет ће бити у прилици да студентима понуди и могућност полагања испита за званичне Мајкрософт сертификате, који им могу користити у даљем развоју и каријерама. Захваљујући глобално признатим Мајкрософт сертификатима, студенти се могу диференцирати и пробити на тржишту рада.

Увођењем званичних Мајкрософт курикулума и наставних материјала у програме постојећих предмета, студенти ће бити у прилици да стекну знања о најсавременијим технологијама, платформама и алатима. Ово укључује области попут анализе података, вештачке интелигенције, пословних информационих система и рачунарства у облаку.

Учешће Факултета техничких наука у Чачку у Microsoft Learn for Educators програму, још један је показатељ опредељења за континуирано унапређење образовних процеса и пружање додатне вредности за студенте.